Acasă Achitare

Achitare

Cum se face comanda

 

Dacă doriți să cumpărați un produs sau serviciu de pe Surprize Surprize apăsaţi butonul “Adaugă în coș” din dreptul produsului pe care doriți să îl cumpărați. Urmaţi instrucțiunile și completați câmpurile cu adresa și datele despre livrarea produselor. Alegeţi modalitatea de plată și apăsați pe butonul «Plasează comanda». După plasarea comenzii veți primi un email de confirmare cu datele comenzii și veți fi contactat de către managerul nostru.

 

În cazul plaților online prin card, veți fi redirecționat pe o pagină securizată, aparținând procesatorului, unde veți introduce datele cardului cu care doriți să achitați comanda. 

Datele necesare realizării tranzacţiei sunt:

  • numele de pe card;
  • numărul cardului - cele 16 numere de pe faţa cardului
  • data expirării - care se află tot pe faţa cardului (Exemplu: 09/14 - luna/anul);
  • codul CVV2 sau CVC2

 

Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card aveți fonduri suficiente, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției. Sunt acceptate spre plată toate cardurile emise sub siglele sistemelor de plăţi Visa şi MasterCard.

 

Ce valute sunt acceptate spre plată ?

 

Puteți achita cu cardul dvs. în orice valută. Plățile vor fi efectuate în lei moldovenești (MDL). Suma care se va extrage de pe card va fi egală cu costul produsului în MDL.

 

Condițiile de achitare

 

Plasarea și livrarea comenzii este disponibilă 24/24 în Chișinău și întreg teritoriul Republicii Moldova. Achitarea serviciilor se efectuează de cumpărător în avans în mărime de 100% din costul serviciilor, prin orice mijloc disponibil pe site sau propus de operator.

 

Anularea comenzii

 

Dacă doriți să anulați comanda sau să efectuați modificări, anunțați-ne cât mai rapid posibil despre acest lucru. Cererea de anulare sau modificare a comenzii va fi acceptată doar dacă nu este deja pregatită de florar. În cazul în care buchetul a fost deja asamblat și pregătit pentru livrare, comanda nu poate fi anulata.

 

Returnarea comenzii și a banilor

 

Dacă nu sunteți mulțumiți de executarea comenzii sau calitatea produselor livrate, vă rugăm să vă adresați în termen de 24 ore din momentul livrării la numarul de tel:+37379949494 sau printr-un mesaj la surprizesurprize.md@gmail.com.

 

În cazul achitării cu cardul bancar, banii se întorc exclusiv pe cardul bancar de pe care a fost făcută achitarea.

 

Florile sunt un produs ușor alterabil și nu vom fi în stare să înlocuim produsul sau să returnăm suma achitată, dacă nu vom fi informați la timp despre acesată problemă. În cazul neândeplinirii comenzii, corect perfectate și achitate, din vina serviciului SurprizeSurprize.md este garantată returnarea în totalitate a sumei achitate.

 

În cazul în care se constată că florile au fost deterioarate ca urmare a acțiunilor destinatarului (de ex. condiții nefavorabile de păstrare), banii nu pot fi restituiți.

 

Securitatea plățior online

 

Informațiile personale pe care le furnizați (nume, adresă, telefon, e-mail, numărul cardului de credit) sunt confidențiale și nu pot fi dezvăluite. Datele cardului dvs. bancar sunt transmise numai în formă criptată și nu sunt stocate pe serverul nostru Web. Toate operațiunile cu carduri de plată apar în conformitate cu cerințele Visa International și MasterCard WorldWide. Informațiile sunt transmise utilizând tehnologii speciale de securitate pentru plăți on-line cu cardul.

viber