Acasă Despre noi

Despre noi

 

Despre SurprizeSurprize.md

 

SurprizeSurprize.md este o companie care timp de 7 ani face livrare de flori, torte, cadouri personalizate, bauturi,dulciuri, baloane cu heliu și multe alte accesorii care ne ajută să organizăm o surpriză frumoasă pentru oamenii dragi ai clienților noștrii.

 

Efectuăm livrări pe tot teritoriul Republicii Moldova. Noi compania SurprizeSurprize.md creăm cele mai frumoase compoziții florale, executate cu mult suflet de floriști. Scopul nostru este de a umple cu emoții pozitive chipurile și sufletele celor apropiați.
 

Creăm buchete și aranjamente florale pentru orice ocazii. Creăm buchetul miresei și toată gama de produse specifice unei nunți. Aducem buchete și compoziții pentru evenimente corporative.

 

Primirea comenzilor și modul livrării

Primim comenzi Online si telefonic (Viber, WhatsApp, Messenger) sau la oficiu. Cele mai demne flori care ajung în brațele dumneavoastră sunt alese cu multă grijă din serele din Moldova și din Olanda.

 

Vă punem la dispoziție peste 350 de tipuri de flori, pe care floriștii nostri profesioniști vi le armonizează. Dupa care, buchetul, și produsele alese de Dumnevoastra ajung în mâinile livratorilor, care sunt livrate cu singuranță și prezintă în cea mai placută ochiului ținută.

 

 

 

viber