Oferta de Vară

Despre noi

SurprizeSurprize.md este o companie care timp de 5 ani face livrare de flori, torte, cadouri personalizate, băuturi, dulciuri, baloane cu heliu si multe alte accesorii care ne ajuta sa oraganizam o Surpriza frumoasa pentru oamenii dragi ai clientilor nostri.

Facem livrari pe toata tara si in toate localitatile ale Republicii Moldova. Compania SurprizeSurprize.md crează cele mai frumoase compoziții florale, executate cu mult suflet de floriști. Scopul nostru este de a umple cu emoții pozitive chipurile și sufletele celor apropiați.

Creăm buchete și aranjamente florale pentru orice ocazii. Creăm buchetul miresei și toată gama de produse specifice unei nunți. Aducem buchete și compoziții pentru evenimente corporative.

Recenzii

Vezi toate
Elena Vlas Vlas acum 2 săptămâni

Sunteți o echipa mega bravo! Ați știut sa aduceți cele mai deosebite surprize pentru oameni scumpi mie. Multe bucurii întregului colectiv, frumoase realizări și citi mai mulți oameni fericiți sa-i surprindeți cum știți voi mai bine. Mulțumiri.

Cristina Gudima acum 7 luni

O echipa receptivă , știu sa-și facă lucru mai bine ca oricare , sunteți super !!!

Berdaga Maxim acum un an

Preturi Avantajoase !!!!!!

Anatol Eremia acum 2 ani

Vă mulțumesc mult pentru cadou! Sunteți o echipă extraordinară...!!!

Vasile Spanu acum 2 ani

Foarte buna echipa,receptiva si ia in calcul toate dorintele clientului.Recomand cu mare incredere

Mihai Argatu acum 2 ani

Multumesc mult companiei ,am ramas foarte multumit de surpriza efectuata la timp...!

promo1
promo1
promo1
promo1
promo1
promo1
promo1
promo1

Creăm emoții deosebite

Multumim clientilor nostri, care au comandat flori online si care au apreciat serviciile SurprizeSurprize. Mai mult decat flori, noi le trimitem celor dragi ai tai sentimentele tale si gandurile tale bune. Pentru fiecare buchet comandat online, iti oferim o felicitare speciala cadou.